Glosboken.se

Dags att börja plugga lite, eller hur? Har ju ändå engelska prov imorn och Matematik prov på fredag, och jag vill lyckas ju (A)  hahahaha, lite orolig, menmen, what 2 do , right? Aja, nu har jag blivit medlem på glosboken.se , användarnamnet är ju sådär lite lagom nödvändigt ( takeitorleaveit ) hahaha, but that's just me, TAKE IT OR LEAVE IT :P

/ athea








Glosboken.se

Dags att börja plugga lite, eller hur? Har ju ändå engelska prov imorn och Matematik prov på fredag, och jag vill lyckas ju (A)  hahahaha, lite orolig, menmen, what 2 do , right? Aja, nu har jag blivit medlem på glosboken.se , användarnamnet är ju sådär lite lagom nödvändigt ( takeitorleaveit ) hahaha, but that's just me, TAKE IT OR LEAVE IT :P

/ athea








Song cry

Dagens Låt:




Jag absolut äääälskar denhär låten, asså den är ju asbra, den har ju verkligen själ, istället för pppppppppokerface liksom, åååh I heart him!!
Har inte orkat blogga igår, hehe, jag har bilder från igår på stan med sammi , it was awsome, hihi, idag ska jag möta julia, hon ska typ ringa när hon slutar  - som hon gör 4- uppåt ( IT SUCKS ! ) då just nu är jag hemma och lyssnar på Jay Z, ^^, egentligen borde jag plugga just nu men jag lämnar det till ikväll, är tröttis! (A)


/ athea




Draft: Okt. 18, 2009

Sammy och jag ska snart fika, så snart som hon har ätit sminkat sig klätt på sig... alltså betyder det att vi kommer träffas om ca en vecka? Sammy är segast på jorden, furreal, och jag är ändå extremt långsam och jag har varit klar i 40 minuter typ!! Aja nu hinner jag äta i ala fall, mumsigt värre ;) 
Tar med Kamera! <3

Sen imorn ska jag träffa en annan, men ifall hon glömemr she ows me 100 kronor! Om, jag glömmer så måste jag betala också, men jag har ju elefant minne (A) 







ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD JAG HAR MYSIGT!

sitter hemma hos mary, syster stora och är alldeles varm inombords av den varma cocon med marshmallowsen

som jag precis drack upp! Sitter och lyssnar på julmusik och kollar på julbilder från google, haha, det har börjats

tidigt i år! men kan ni tänka er? om 7 dagar är det bara 2 månader kvar!! De har redan börjat ta ut julpyntet på

Åhléns haha, kanske dom läser min blogg? (A) antagligen inte ;)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD JAG HAR MYSIGT! Jag har blivit informerad om att mamma redan vet 4 saker jag ska
få i julklapp, haha, jag själv har kommit på lite saker själver som sis och mamma ska få, inget jag tar upp här

förstås! Hallå? Palla förstöra!! ( driiiv ) det här kanske ska bli en julblogg varje år runt denhär tiden (A)

Jag har verkligen världens stämning i rummet just nu, underbart! Jajaja, ska nog inte tjata om det kom jag på,

men hörni julen är längre ner i kvarteret, snart är den runt hörnet!









Seg bloggare.

Hejsan sötnosar! Jag är på uuunderbart humör! Jag menar, jag sitter här med exakt allt jag vill ha, skitmat vanilj coke, julkänsla med Ella Fitzgerald och amerikanska julgransbilder från google! I WANT CHRISTMAS kan ni bara tänka er, lyckan och förhoppningen som man alltid har dom där dagarna innan, dels för att familjen inte vet vad dom ska få och för att du inte vet vad du ska få, godiset som man alltid snaskar på, nötterna och Aladin och Paradis såklart ;-) Sen har vi jugranen!! Hallelujah, ge mig jul varje dag! Fast jag tycker också att det är så himmelskt att börja sjunga sina julsånger en månad innan, göra sin årliga hemmagjorda almanacka till julafton opch ät i choklad kalendern ( ursäkta att jag e en barnunnge? :P ) men framför allt att sjunga med den mest fantastiska systern någon någonsin skulle kunna ha, blir så lessen att hon inte längre kommer vara här sen, men vet ni va? Det är ju 10000000000 gånger bättre att få den tid jag har haft med henne än ingen alls, eller hur? :) Life goes on... tyvärr. Asså hon är inte döende om ni trodde det!! HAHAHAHAHA, det lät lite åt det hållet men det var verkigen inte det jag menade! Lägger nog in lie jul-inspererade julinlägg sen.
I hope you have a Holy night.



Min hemma-kväll



Boken "Invasion of the boy snatchers " i "Clique"-serien ( på engelska )


Malaco truly, ( Förlåt för asdålig bild men jag råkade göra alldels för mycke skärpa
och då kan de bli grynigt ibland, i know, its a nono.. men ändå.. hihi )


AJJABAJJA THEA!! aja, från på månda - no candy!

07.34 AM

Var så himla tidig in i stan, asså jag kom in kvart över sju ( vi börjar åtta ) så jag gick hem till mamma, haha nämmen varför skulle jag sitta i skolan trekvart ? :-P dessutom är det sviiiinkallt ute!! ska dätta på mig massa varmt och skönt, så jag måste gå, vill göra det nu, Ciao!




kanske inte fullt så kalt som på bilden men ändå, jag hade ingen
känsel i benen!!



hehe..

förlåt för  den hemska uppdateringen idag, har liksom inte haft lust och vaknade en timme senare imorse.
Idag  slka jag sova hos pappa, känns verkligen skönt att vara meed honom, har ju inte träffat honom på ett tag.. fick precis att jag har mateeprov omtvå veckor, har med mig matteboken så jag kan börja plugga nu.. better be safe then sorry u konw? Men inte jst nu, sitter här och kollar på ett lite halvkonstigt program om ett inbördes krig i Finlad eller nått fattar inte riktigt, haha men det e okej, sålänge jag har mina as goda pistage nötter, russin och valnötter MUMS, det har ska seriöst bli mitt nyttiga lördagsgodis, har nämligen godis förbud ( fick det för en kvart sedan ) inet för några pengar, men för att jag inte vill bli en tjockis! ^^ nej, hahaha, men jag vill ta mer hand om min kropp, och vara nyttig, måste bara se till att jag får en substitute till godiset = pistagen, rusinen och valnötterna! ska äta lite mer nu, ciao!





Home again

Hejhej, lite sent, men har inte haft på datorn, slutsats - jag är hemma igen, men har annat för mig, ciao !





bleataow

Hemma hos beata, hon tyckte maten var piss äcklig, så nu sitter vi här och hon äter gröt ( jag åt i skolan ), vi har haft jättemycke håltimmar idag typ, så det har varit najs-potatis, (?).. har haft spanska provet nu! Det gick bra, har typ kanske tre-fyra ( mer fyra ) fel , på en text som man skulle översätta, det var as svårt, resten var bra, men Ill be alright, beata sög, enligt henne, haha, och läraren? asso hon sa att hon sög och läraren bah 2NEJDÅ!" och hon bah kolla på texten? så läraren kolla och bah, "heheheh... hejdå!" :-P fett kul! Dissad :-D ( många smileys hära ) men aja,nu ska vi skratta vidare läsa några bloggar och gå tillbaka till skolan och byta om för kommande gympa lektionen, Adiós !
Jag var på gotland ( 2009 ) med beata i MAXTORNET, jag är så töntig...

ska börja med dagens outfit ;-)

Dresscode
                    
                         



Tröja - DKNY jeans
Jeans Leggins - Gina tricot




1 h

Rasten spenderas hemma med beata JAUOL ! :-P Vi sitter här och lyssnar på Baby! och tar lite extremt fula bider mihihi <3
Only one of them honey ;-)


Fan vad vi e snygga bitch!! ( nåååt )


.



Gomorron! Den här låten gör mig så himla lugn, så jag tänkte att ni också vill lugna ner er kanske? vare sig ni e på jobbet/skolan, efter skolan eller nu på morgonen ;-) Den får mig att vakna sådär lågsamt och skönt! Ååh, måste sätta på min extra tjocka ansikts-kräm snart tror jag, min hud blir nämligen as torr, asso, inte lite utan jag blir freaking mumifierad, typ trippelt så mycke nu när de snart e vinter också :-S Usch, usch, usch, har aldrig tagit hand om det, men
hela min kropp är nu fuktig och najs - thanx 2 aco, haha 
Juste spanksa! How could I forgett? eller det gjorde jag ju teknist sätt inte, men whatevv, :-P 
Ciao!!



Good night

Ska stänga av datorn om en liten stund, så jag passar på att säga gonatt, och, annat, röstade precis på blogg awards, coolt va? ( höhö, right.. :-P ) Haft en härlig dag idag, har hunnit med allt, och känner mig glad över insattsen på spanskan, ska kolla igenom lite innan jag somnar, just in case, u know ;-)
Puss / athea



Schema för veckan

Mån
- Plugga för spanska prov


Tis
- Spanska prov
- Klarna upp planerna därpå

Ons
- Va me pappa
                                                                          
Tor
- Köpa vinterskor med Johanna 
  Sheperds eller vintersneakers?

Fre
 - Träffa Julia

Lör
- Ledig

sön
 - Ledig





Spanska prov

Har spanska prov imorn - Just great ! Aja, har pluggat som fan nu och har blivit förhörd, vilket gick nästan helt galant! Awsome! :-D , ska gå igenom det innan jag somnar, imorgon bitti ( när hjärnan är rensad och ren ) och i skolan så fort jag har tid! Tycker det var ganska svårt denhär gången, but aint nothing is gonna break me down bithezz! Haha, lyssnar just nu på Jay-Zs nya album, den är ju bättre än bäst? Dom gör ju ett radar par, han och  B asso, för hennes nya skiva och också bästa hon gjort ever? Håller ni me? ^^
Favorit citat: I can't see 'em coming down my eyes, so I gotta make this song cry



Tog faktist med mig kameran till skolan idag!
Dök inte upp sådär jätteofta, men här e en av bilderna som jag tog påväg til skolan ;-)



JPLHA

Har slutat skolan, ( HAAALLELUUJAH !!! ) och har johanna på luren hos alexander, härligt, härligt!
Ciao



Gomorn

Hello , ganska fin morron elr hur? : ) Okej , just so u know, jag var extremt negativ igår, va bara trött o sånt, de var därför jag typ fick damp på UGGs, ( hahaha ).
De e weird att jag typ är upp och ändå  hinner blogga, men förut så gick jag upp klockan 6 och vill börja med det igen, gjorde inte det förra veckan för jag hade världens jetlagg, snyft. 
Just nu sitter jag och lyssnar på Regina Spektor har hatat henne, ÄLSKAR HENNE NU !! Hon är så skön att lyssna på och mysig, och lessen/glad och trött ... ( the list could go on forever ) Det som inte är sådär toppen bra denhär måndagmorgonen är att jag har en ful svidande finne på min kind, INTE KUL, så nu måste jag komma på hur i helvete jag så få bort den, för seriöst, it's killing me??

Hahaha, you problably didn't want 2 know that, but it's too late , OOPS? ;-)


Regina Spektor.


17.06

Varför kom jag inte på coldplay innan viva la vida? Asså det finns skitmånga låtar som jag typ aldri hört talas om förut och sen när jag sökte på dom på spotify så hittar jag typ en ( asso som jag tänker på nu ) som är så himla bra, Violet Hill den är så himla bra? Aja, bättre sent än aldrig,  ;-)
Det har blivit lite ändring på vinterplaner, skulle förut köpa vintersneackers ( som jag hade typ 07 ? ) men asso har inte lust typ, det e inte klart men ändå, haha, weird, right? Ska köpa sheperds tror jah, blir fan lite irriterad på alla som tro att UGGs är vinterskor, shit dom är gjorda i australien?? Det e fan meningen att massa hawaii-snubbar som surfar 24/7 ska ha dom så dom blir varma om fötterna, hint? dom läcker igenom? I'm serious! sheperd däremot är gjorda som vinterskor, men whatevvs..
Måste upp i tvättstugan, bye! :-P


Sheperds..


De e en sthlms grej, typ som monopol...

Baby! - Lorentz & M.Sakarias

! Har älskat låten i hundra år men trodde att de va Baseline, Marty Mcfly och Lorrelieghn som gjorde den ( THEY DONT EXIST ) men nu vet jag thnx to samantha jordgubbe jerring, sötast på jorden. Men nu ska jag nt vara SJ- WB ( SamanthaJerringWannaBe, hahah ) och snacka om hur mycke jag älskar dom, So I'm moving on..
Igår sov min syster över här, det var as mysigt, och idag håller jag på att tvättar kläder, skittråkigt, you should know, men aja, söndagar är ju en av mina elsklingsdagar, ANTM ?! Hello? Haha, och så har jag gjort planer med pappa , vi ska äta middag på onsdag, och så ska jag slagga där, eller man kanske inte slaggar i sitt andra hem ? Men whatevs, ska bli härligt, har inte träffat han på en månad, asso förut var de inte lång tid, men det har ändrats för det lite bättre :-)

Ciao / athea


Bild fr. NY, har inget annat
att bjuda på just nu
så det får bli lite egobidler,



It's bin a wile huh?

Okej, förlåt förlåt för ... skulle säga uppdateringen men det har ju inte varit någon så o-uppdateringen, har varit i usa och annat skit så vissa dagar kunde jag inte roför det, seriöst, har börjat tröttna på min blogg, den är så himla oskyldig, time for a change asso !! Ska försöka få ngn slags ny design, också , har ngn några ideer? Eller asså hörni börja läs min blogg igen (A) hahaha :D men seriöst, har ni några som helt ideer, om färger, punkter, bilder och annat, kommentera or else ... :O


BTW, hur gammal bild sm helst, men har tagit bort massa bilder så
jag kan ta nya utan att krascha datorn ( igen )


RSS 2.0